Jordi Sabater Nuri

Inici Sobre mi Jordi Sabater Nuri
jordi-sabater-nuri

Jordi Sabater Nuri

 

Acompanyo empreses familiars en processos de canvi prestant serveis de coaching i consultoria empresarial.

 

La meva llarga experiència professional, juntament amb una formació constant en l’àmbit del coaching empresarial, em capacita per analitzar situacions i estats emocionals relacionats amb l’empresa familiar i per trobar i aplicar solucions a diverses situacions de canvi i conflicte.

 

La meva feina com a coach té en compte les problemàtiques o els processos de canvi que afecten a l’empresa familiar de manera global i també contempla els casos particulars, que afecten a individus concrets. 

" A través de la meva passió, el coaching, abordo la complexitat relacional entre: individu, família i empresa, i amb l’objectiu primordial d'aconseguir el benestar ecológic  global ."

Procés de conflicte i canvi en la empresa familiar

proces-de-conflicte-i-canvi

Coach empresarial i consultor d’empreses especialitzat en trobar solucions als conflictes que puguin sorgir en torn de l’empresa familiar, partint de l’anàlisi global de totes les circumstàncies.

D’aquesta manera, acompanyo també a totes aquelles empreses que estiguin immerses en processos de compra, cessió, fusió etc. garantint la resolució dels conflictes de la manera més satisfactòria per a totes les parts.

Contacte

  • C/ de la República, 31 4º 1ª
  • 08202 - Sabadell Barcelona
[...]
Carregant...
Informació legal
x

Empresa: Jordi Sabater Nuri

NIF: 46641086F

Adreça: C/ de la República, 31 4º 1ª - 08202 - Sabadell

Telèfon: 606 880 739

e-mail: info@jordisabaternuri.com

Valid XHTML 1.0 Transitional