Casos d'èxit

Inici Casos d'èxit

Durant la meva trajectòria professional he treballat conjuntament a moltes empreses familiars, acompanyant empresaris en la gestió dels seus negocis i en la resolució de conflictes diversos.

 

A continuació s’exposen cassos concrets, d’empreses que van sol·licitar els meus serveis com a consultor d’empreses i de coaching empresarial. 

Air Box S.A.

Air box S.A és una empresa dedicada al manteniment d’equips de protecció respiratòria, com els dels bussejadors o els que fan servir els bombers en intervencions on hi ha fums.

L’empresa va experimentar una millora en la seva comunicació interna.

Inforsa

Inforsa és una empresa dedicada a la realització d’informes que recopilen dades, dirigits a empreses, individuals i a institucions bancàries, per tal de garantir un comerç transparent.

Els directius van experimentar un procés de coaching per a directius amb els resultats següents... 

Petrocat

Petrocat és la Societat Catalana de Petrolis, que participa en el sector energètic des de 1987, amb l’objectiu de distribuir i comercialitzar tot tipus de productes petrolífers i els seus derivats a tot el territori català.

La meva gestió de l’empresa durant 3 anys va produir els següents resultats... 

Coach empresarial i consultor d’empreses especialitzat en trobar solucions als conflictes que puguin sorgir en torn de l’empresa familiar, partint de l’anàlisi global de totes les circumstàncies.

D’aquesta manera, acompanyo també a totes aquelles empreses que estiguin immerses en processos de compra, cessió, fusió etc. garantint la resolució dels conflictes de la manera més satisfactòria per a totes les parts.

Contacte

  • C/ de la República, 31 4º 1ª
  • 08202 - Sabadell Barcelona
[...]
Carregant...
Informació legal
x

Empresa: Jordi Sabater Nuri

NIF: 46641086F

Adreça: C/ de la República, 31 4º 1ª - 08202 - Sabadell

Telèfon: 606 880 739

e-mail: info@jordisabaternuri.com

Valid XHTML 1.0 Transitional